Getting error on video upload

I've just installed CumulusClips yesterday and followed all the instructions I could find. Seems when I try to upload a video file, I'm getting this error:
Not Implemented
GET not supported for current URL.
Additionally, a 501 Not Implemented error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Directories all look like permissions are set correctly.

Any help on this would be appreciated.

Thanks.

Comments

  • Any more detail in the apache/php logs? Does clearing your cache help at all?
  • There are a bunch of these in CC's error log:
    [21-Dec-2020 01:43:26 UTC] PHP Warning: Module 'imagick' already loaded in Unknown on line 0
  • Additionally, my php.ini file reads as follows:
    file_uploads = On
    allow_url_fopen = On
    allow_url_include = On
    asp_tags = On
    display_errors = On
    enable_dl = On
    max_execution_time = 1500
    max_input_time = 600
    max_input_vars = 1000
    memory_limit = 128M
    post_max_size = 550M
    register_globals = Off
    safe_mode = Off
    session.gc_maxlifetime = 1440
    session.save_path = "/var/cpanel/php/sessions/ea-php56"
    short_open_tag = On
    upload_max_filesize = 550M
    zlib.output_compression = Off
  • This article seems to suggest that some modules can load overlapping configs:

    https://support.cpanel.net/hc/en-us/articles/360052373474-Severity-Core-Warning-Module-imagick-already-loaded-Unknown-0

    Also, what version of PHP are you running? Note that 5.6 was EOL as of Jan 2019:

    https://www.php.net/supported-versions.php

  • running php 7.3
  • Gotcha - I think I asked about the version because there was a path there in one of those configs that looked like it could pointing to an older version. Have you reached out to your host about this? It sounds a little bit like it may be a configuration issue with how your apache/php is set up or installed.
Sign In or Register to comment.