Error Uploading Videos - help needed urgently!

edited January 2014 in Bugs and Errors
Hi, when we try to upload videos at www.moviepawn.com it does not work. Tried all, host said this must be script related. All needed functions host wise are switched on. Is there anyone that can help us getting the script running? Would be happy about. Thanks!

No logs on server.
Email Error Message "There was an HTTP FILE POST error (Error code #1). Video ID: 33"

Comments

  • Now it reports

    "The temp Mobile file was not created. The id of the video is: 34"

    Sad that no one responds to our thread here. Is there any other way to get support?
  • And again

    "There was an HTTP FILE POST error (Error code #1)."

    Sorry to say, no support provided so far. Maybe better using another script.
  • edited January 2014
    Hello,

    It sounds like a few different issues. Let's make sure the following directories:

    /cc-core/logs
    /cc-content/uploads/flv
    /cc-content/uploads/mobile
    /cc-content/uploads/temp
    /cc-content/uploads/thumbs

    Have these permissions: 0777 (rwxrwxrwx).

    Also create a file on your site called info.php with this content:

    <?php phpinfo(); ?>

    Access that file in your browser, and ensure the following setting values match or are greater under the "Local Value" column:

    upload_max_filesize = 110M
    post_max_size = 110M
    max_execution_time = 1500
    open_basedir = no value
    safe_mode = Off
    register_globals = Off

    Delete all the files in the /cc-core/logs folder and turn Admin Panel -> Settings -> Video -> Log Encoding, "On". Once all that is done try another upload, and if it fails again, check the files in /cc-core/logs for any errors.
This discussion has been closed.