video upload problem

this is according to the last dicussion,some months ago
Go to Admin Panel -> Settings -> Video and enable "Log Encoding". Then go to Admin Panel -> Dashboard -> System Logs and select purge logs. Then try your upload again. After about 15 minutes go back to Admin Panel -> Dashboard -> System Logs and copy all the logs and post them here.

Good evening,this is what i have as my log.U2jhIAGdi80PopUuClt0.log and converter.login
i havent gotten a feedback since then. Please damian what do i do

Comments

  • I saw your other thread. I'm going to close it as it's a duplicate of this one. I will answer you on this thread.

    You found the logs I asked you to look for, very good, but I need you to post their content here. Copy and past the content of the log files into separate files and arch them to this thread so that I can review and troubleshoot your issue.
  • this is what i have as the log file.1) U2jhIAGdi80PopUuClt0.log
    2)converter.login. i tried another upload and i got this 1)converter.log 2)jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.log .
  • I need you to post their content. I need the contents of the log files.
  • th content of the log files. For the coverter.log file i have this



    // Converter Called...
    Values passed to encoder:
    Array
    (
    [0] => /var/www/html/cumulusclips/cc-core/system/encode.php
    [1] => --video=5
    )

    Validating requested video...
    Establishing variables...
    Verifying raw video exists...
    Verifying raw video was valid size...

    Preparing for: H.264 Encoding...
    H.264 Encoding Command: /usr/bin/ffmpeg -i /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/temp/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.3gp -vcodec libx264 -vf "scale=min(640\,iw):trunc(ow/a/2)*2" -vb 800k -acodec libfaac -ab 96k -ar 44100 -f mp4 /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/h264/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd_temp.mp4 >> /var/www/html/cumulusclips/cc-core/logs/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.log 2>&1
    Verifying H.264 video was created...
    sendmail: fatal: chdir /var/spool/postfix: Permission denied
    Could not instantiate mail function.
    The temp H.264 file was not created. The id of the video is: 5


    // Converter Called...
    Values passed to encoder:
    Array
    (
    [0] => /var/www/html/cumulusclips/cc-core/system/encode.php
    [1] => --video=6
    )

    Validating requested video...
    Establishing variables...
    Verifying raw video exists...
    Verifying raw video was valid size...

    Preparing for: H.264 Encoding...
    H.264 Encoding Command: /usr/bin/ffmpeg -i /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/temp/ShQjtqJrRSRKmKklyRVn.3gp -vcodec libx264 -vf "scale=min(640\,iw):trunc(ow/a/2)*2" -vb 800k -acodec libfaac -ab 96k -ar 44100 -f mp4 /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/h264/ShQjtqJrRSRKmKklyRVn_temp.mp4 >> /var/www/html/cumulusclips/cc-core/logs/ShQjtqJrRSRKmKklyRVn.log 2>&1
    Verifying H.264 video was created...
    sendmail: fatal: chdir /var/spool/postfix: Permission denied
    Could not instantiate mail function.
    The temp H.264 file was not created. The id of the video is: 6




    for the jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.log file i have this






    ==================================================================
    H.264 ENCODING
    ==================================================================

    H.264 Encoding Command: /usr/bin/ffmpeg -i /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/temp/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.3gp -vcodec libx264 -vf "scale=min(640\,iw):trunc(ow/a/2)*2" -vb 800k -acodec libfaac -ab 96k -ar 44100 -f mp4 /var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/h264/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd_temp.mp4 >> /var/www/html/cumulusclips/cc-core/logs/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.log 2>&1

    H.264 Encoding Output:


    FFmpeg version 0.6.5, Copyright (c) 2000-2010 the FFmpeg developers
    built on Jan 29 2012 17:53:48 with gcc 4.4.5 20110214 (Red Hat 4.4.5-6)
    configuration: --prefix=/usr --libdir=/usr/lib --shlibdir=/usr/lib --mandir=/usr/share/man --incdir=/usr/include --disable-avisynth --extra-cflags='-O2 -g -pipe -Wall -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -m32 -march=i686 -mtune=atom -fasynchronous-unwind-tables' --enable-avfilter --enable-avfilter-lavf --enable-libdc1394 --enable-libdirac --enable-libfaac --enable-libfaad --enable-libfaadbin --enable-libgsm --enable-libmp3lame --enable-libopencore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --enable-librtmp --enable-libschroedinger --enable-libspeex --enable-libtheora --enable-libx264 --enable-gpl --enable-nonfree --enable-postproc --enable-pthreads --enable-shared --enable-swscale --enable-vdpau --enable-version3 --enable-x11grab
    libavutil 50.15. 1 / 50.15. 1
    libavcodec 52.72. 2 / 52.72. 2
    libavformat 52.64. 2 / 52.64. 2
    libavdevice 52. 2. 0 / 52. 2. 0
    libavfilter 1.19. 0 / 1.19. 0
    libswscale 0.11. 0 / 0.11. 0
    libpostproc 51. 2. 0 / 51. 2. 0

    Seems stream 0 codec frame rate differs from container frame rate: 29.97 (30000/1001) -> 12.00 (12/1)
    Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from '/var/www/html/cumulusclips/cc-content/uploads/temp/jKHbHM4N3fSZQ2tVw5fd.3gp':
    Metadata:
    major_brand : 3gp5
    minor_ver


    thanks for your support







  • good afternoon damian.i am still waiting for your reply
  • Sorry for the delay. You're using an old version of FFMPEG. Please follow the instructions in the following post to upgrade to the latest version:

    http://cumulusclips.org/forums/index.php?p=/discussion/1370/how-to-use-static-ffmpeg-build-with-cumulusclip

    Also, your server looks like it has a permission issue the is causing errors:

    sendmail: fatal: chdir /var/spool/postfix: Permission denied
    Could not instantiate mail function.

    This is most likely due to SELinux. Show that error to your web host and ask them to correct it for you.
This discussion has been closed.