Creating FLV error

edited July 2012 in Bugs and Errors
When I upload a video it won't appear on the website. I get email - Error During Video Encoding: The FLV file was not created. The id of the video is: 3.

Here is converter.log
____________________
### Converter Called...
Values passed to encoder:
Array
(
[0] => /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-core/system/encode.php
[1] => --video=5
)

Validating requested video...
Establishing variables...
Verifying raw video exists...
Verifying raw video was valid size...

Preparing for: FLV Encoding...
FLV Encoding Command: /usr/bin/ffmpeg -i /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/temp/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.mp4 -s 640x480 -vb 800k -ac 2 -ab 96k -ar 44100 -f flv /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/flv/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.flv >> /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-core/logs/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.log 2>&1
Verifying FLV video was created...
The FLV file was not created. The id of the video is: 5

________________________


and here FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.log
___________________________________
==================================================================
FLV ENCODING
==================================================================

FLV Encoding Command: /usr/bin/ffmpeg -i /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/temp/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.mp4 -s 640x480 -vb 800k -ac 2 -ab 96k -ar 44100 -f flv /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/flv/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.flv >> /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-core/logs/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.log 2>&1FLV Encoding Output:


FFmpeg version SVN-r0.5.9-4:0.5.9-1, Copyright (c) 2000-2009 Fabrice Bellard, et al.
configuration: --extra-version=4:0.5.9-1 --prefix=/usr --enable-avfilter --enable-avfilter-lavf --enable-vdpau --enable-bzlib --enable-libdirac --enable-libgsm --enable-libopenjpeg --enable-libschroedinger --enable-libspeex --enable-libtheora --enable-libvorbis --enable-pthreads --enable-zlib --disable-stripping --disable-vhook --enable-runtime-cpudetect --enable-gpl --enable-postproc --enable-swscale --enable-x11grab --enable-libfaad --enable-libdc1394 --enable-shared --disable-static
libavutil 49.15. 0 / 49.15. 0
libavcodec 52.20. 1 / 52.20. 1
libavformat 52.31. 0 / 52.31. 0
libavdevice 52. 1. 0 / 52. 1. 0
libavfilter 0. 4. 0 / 0. 4. 0
libswscale 0. 7. 1 / 0. 7. 1
libpostproc 51. 2. 0 / 51. 2. 0
built on Jun 10 2012 08:33:06, gcc: 4.4.5
Segmentation fault


______________________________

Hope you can help me. Thanks

Comments

  • Try running the command directly from the command line:

    /usr/bin/ffmpeg -i /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/temp/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.mp4 -s 640x480 -vb 800k -ac 2 -ab 96k -ar 44100 -f flv /data/j/a/jazdimakodebil.sk/web/cc-content/uploads/flv/FoBQqAhX9b2hiwINJqfz.flv

    See what happens.
  • I don't have access to command
This discussion has been closed.